Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Аптеки ХИГИЈА со две локации, една во центарот на Кавадарци на ул.Илинденска бр.12 и другата во Росоман на ул.Пролетерска бб.
Денес после 25 години постоење може да се пофали со стручност и посветеност кон своите пациенти. Стручните и љубезни тимови на нашите аптеки ќе Ви овозможат совети за Вашето здравје на најпрофесионален начин.
Нашата визија е добра услуга и посветеност кон Вашето здравје.
Дозволете ние да се грижиме за Вашето здравје и да ја добиеме Вашата лојалност. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka HIGIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.