Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

PVC - Драскин се занимава со производство и монтажа на PVC столарија врати и прозори, венецијанер, блиндор врати, гаражни сегментни врати со мотор и далински управувач.
Располагаме со повеќе видови PVC материјали, светски брендови - SALAMANDER, VEKA, HAMMER итн.
Изработка и монтажа на фиксни и роло комарници
Монтажа на сите видови стакло (термопан, орнамент, стакло во боја, К стакло)
Исто така PVC - Драскин се занимава со изработка и монтажа на алуминиумски огради за скали и тераси.
Ви стоиме на располагање за консултации и договор, мерење и пресметка на лице место или изработка на PVC столарија по ваша нарачка.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PVC - DRASKIN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.