Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Сервисирање на патнички моторни возила, поправки од типот на автофарбарија и автолимарија, дијагностика на возило, продажба на резервни делови од типот на Ауди, Фолксваген, Сеат, Шкода.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KOP KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.