Riben Restoran "Dva Bisera"

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

На брегот на Охридското езеро во с. Радожда "(Струга) Рибниот  ресторан ,,Два Бисера" ви ја нуди највкусната Охридска пастрмка на жар, како и најубаво подготвените Белвица и Крап.
За тоа сведочи нашата 26 годишна традиција и задоволните клиенти.
Секогаш свежа риба, љубезен персонал и релаксирачки поглед.
Дали сакате да се чувствувате како да сте дома?
Повелете ве очекуваме!!!
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Riben Restoran "Dva Bisera"?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.