PZU WELLDENT Bitola

Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник, Среда 12:00 - 20:00
  Вторник, Петок 09:00 - 17:00
  Четврток 12:00 - 17:00
 • Контакт
  Ул. „Димитар Илиевски Мурато“ бр. 10
  (зграда Обител 1 кат) Битола
  mob: +389 75 621 944
 • ID на Трговски Партнер
  36301367

Опис

ПЗУ ВЕЛДЕНТ БИТОЛА ГИ НУДИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:


ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА
- Бесплатни прегледи и консултации
- Пломбирање на заби со високо квалитетни материјали и врвна естетика
- Замена на стари амалгамски пломби
- Лекување на заби
- Безболно лекување на коренски канали
- Работа со деца
- Превентивно залевање на фисури кај млади трајни заби
- Пломбирање и лекување на млечни и млади трајни заби кај деца
- Отстранување на меки, тврди наслаги и полирање на забите до висок сјај
- Лекување на гингивитиси и пародонтопатија
- Екстракција ( вадење ) на заби
ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА
- Изработка на естетски нано-композитни фасети на предни заби
- Белеење на забите
ПРОТЕТИКА
- Изработка на металкерамички (порцелански) коронки и мостови
- Изработка на коронски и мостови од чиста ќерамика
- Изработка на визил протези
- Изработка на валпласт (мек акрилат) протези


ЗА МОЌНА НАСМЕВКА ВЕЛДЕНТ-БИТОЛА.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU WELLDENT Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.