Cashback & Shopping Points

  • 5,5% Cashback Deal* Сега 5,5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Аптека Алтеа ви нуди се што е потребно за вашето здравје. Имаме голем избор на хербални лекови,комерцијални лекови, лекови од листата на ФЗО, додатоци во исхраната итн. Нашиот стручен тим ви стои секогаш на располагање затоа што вие и вашето здравје сте ни на прво место.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ALTEA FARMACIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.