Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Ние не сме класична книжарница НИЕ ВАЖИМЕ ЗА КНИЖАРНИЦА СО НАЈГОЛЕМ АСОРТИМАН НА УЧИЛИШЕН И КАНЦЕЛАРИСКИ ПРИБОР, БЕЛЕТРИСТИКА И ДЕТСКА ЛИТЕРАТУРА,А ПОКРАЈ ТОА ИМАМЕ БОГАТ АСОРТИМАН НА ДАМСКИ ТАШНИ ,ПАРИЧНИЦИ И МАРАМИ,БИЖУТЕРИЈА И ПАРФЕМИ РАЗНИ ПОДАРОЦИ ЗА РАЗНИ ПРИГОДИ.МАЖИТЕ МОЖАТ ДА СИ НАЈДАТ ВРАТОВРСКА,РЕМЕН,РАЧЕН ЧАСОВНИК...  ИГРАЧКИ,СЛОЖУВАЛКИ,РОДЕНДЕНСКИ ПОТРЕПШТИНИ, НАПРАВИ САМ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ,
САМОЛЕПЛИВИ ФОЛИИ И ТАПЕТИ ЧЕСТИТКИ ЗА СВАДБИ И РОДЕНДЕНИ...

ФОТОКОПИРАМЕ ВО КОЛОР И ЦРНО БЕЛА ТЕХНИКА,УКОРИЧУВАМЕ И ПЛАСТИФИЦИРАМЕ.
ИМАМЕ ОРГАНИЗИРАНА ДОСТАВА НА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ ДО СЕКОЈА КАНЦЕЛАРИЈА ВО ГРАДОТ, А ЗА НАДВОР ОД СКОПЈЕ ПОМАГА КАРГО ЕКСПРЕС.
А ОД МИНАТАТА ГОДИНА СЕ БАВИМЕ И СО ИЗДАВАЊЕ НА АПАРТМАНИ ЗА КРАТОК ПРЕСТОЈ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HE-RA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.