Sistemska NLP- JIE

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Центарот за Бизнис Психологија - Системска и НЛП, Југоисточна Европа одржува акредитирани НЛП програми како и Tailor-made тренинзи на разни теми, усогласени според потребите на компанијата.
Ова е прв центар од ваков карактер во Македонија и претставува верен партнер на компании кои се фокусирани единствено на безкомпромисен и сигурен успех. Креираме обуки и тренинзи кои овозможуваат промени во корпоративната култура со кои може да се искористи целосниот потенцијал на компанијата и пред се луѓето кои работат во неа.
Невро-Лингвистичко програмирање (НЛП) е исклучително моќен концепт кој што го користат и индивидуалци спремни да инвестираат во својот личен развој. Според многумина, тој ги содржи најдостапните, најпозитивните и најкорисните аспекти на модерната психологија, и на тој начин може да биде корисен во практично секој аспект во личниот и професионалниот живот.. 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sistemska NLP- JIE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.