Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • 2% Cashback + 8% Протетика и ортодонција
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ПЗУ„Д-р Ели„  -Д-р Елизабета иЈасмина Џајковски- е стоматолошка ординација со три генерациско искуство и 25 годишно постоење.Во нашата одинација проблемите со вашите заби,стануваат наш предизвик.Нашиот тим го сочинуваат лекари со богато искуство кои редовно го надоградуваат своето знаење преку семинари и конгреси,дома и востранство.Ние сме во чекор со светските стоматолошки стандарди.                                                                      ПРЕВЕНТИВА-бенефитот од навремената превентива може да го чувствувате цел живот како во здравствена така иво финансиска смисла.                                 КОНЗЕРВАТИВА-конзервативото естетско решение со современи нано-композитни материјали од реномирани светски фирми,може да ја одложи протетската реконструкција,да ви заштеди пари, а воедно да биде решение за вашиот проблем.                                                                                                        ЕНДОДОНЦИЈА-ненавремената грижа за вашите заби може да доведе до заболување на нервите н забите.Во нашата ординација успешно се лекуваат запоставените заби.                                                                                                 ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА-трпелива едукација и работа со вашето дете започнува во рана возраст.за здрви заби на вашето дете се грижиме ние со залевање на фисури,премачкување и лекување на забчињата.                         ОРТОДОНЦИЈА-раната дијаностика на неправилностите во растот и развојот на забите,вилиците и лицевиот скелет,е прв услов за успех во ортодонцијата.За таа цел се спроведува терапија со мобилни и фиксни ортодонтски апарати.                                                                                 ТЕМПОРО-МАНДИБУЛАРНА ДИСФУНКЦИЈА-навремена дијагностика и терапија може да ги отстрани главоболките и болките во виличниот зглоб.                  ЧКРТАЊЕТО СО ЗАБИТЕ-БРУКСИЗАМ-доведува до преоптоварување на џвакалната мускултура и трошење на забите.Со корекција на загризот изглобот со предпротетска терапја или поставување на ортодонтски апарат,ќе се решат вашите проблеми.                                                                                                     УСНИ БОЛЕСТИ-одстранувањето на меките нлаги и ултразвучното чистење на забниот камен,ќе допринесат вашите непца да бидат здрави.                         ПРОТЕТИКА-со врвна протетска реконструкција може да се надокнадат изгубените заби,да си овозможите квалитетен живот,широка насмевка и самодоверба.МОБИЛНA ПРОТЕТИКА-тотални протези,парцијални визил протези со вградени копчиња,тотални pротези со леана база.ФИКНА ПРОТЕТИКА-метал- керамички коронки,метал-керамички мостови,надоградби,ламинати,безметални коронки и мосови-цирконија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU Dr Eli?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.