Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Сите јазични услуги на едно место

Имате контакт со странци и сакате да оставите компетентен впечаток? 
Потребни Ви се преводи на документи со највисок квалитет и по сите меѓународни стандарди?
Или пак организирате меѓународен настан на кој сакате сите да видат дека сте  добар домаќин?
Можеби сакате да го подновите знаењето на некој странски јазик? 
Тогаш сте на вистинското место. Летра Преводи е јазично студио кое нуди комплетна услуга на меѓународно ниво. Без разлика дали станува збор за стручен или судски превод, за симултано или консекутивно толкување, за локализирање на софтвер и веб страни, Летра е вашиот партнер во центарот на Скопје.

Дозволете ни да Ви се претставиме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Letra Prevodi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.