Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Винаријата Ерос е лоцирана во село Марена, на самиот пат Кавадарци - Неготино. Сѐ започнува пред околу 20 години како хоби, со производство на вино за домашни потреби. Со зголемување на капацитетот на производство и квалитетот на виното ова хоби прераснува во мал семеен бизнис и веќе од 2005 година на пазарот се појавува програмот на вино под името Ерос составен од две врсти на вино и тоа, квалитетно полусуво бело вино Жилавка и квалитетно суво црвено вино Вранец. Во 2006 година во програмот на винаријата се вклучува и Гроздов сок, уникатен производ кој располага со висока содржина на протеини, јаглени хидрати и минерали, но и висока енергетска вредност. Гроздовиот сок претставува 100% природен производ, произведен од внимателно одбрани насади, на традиционален начин, без додаток на конзерванси, шеќери и вода.
Денес во палетата на винаријата се застапени четири сорти на вино од кои две квалитетни бели суви вина, Темјаника и Жилавка, квалитетно суво црвено вино Вранец и розе вино добиено од автохтоната сорта Странушина по технологија на производство на бели вина. Вкупниот капацитет на винаријата е 10.000 литри вино и 10.000 литри гроздов сок.


* Производите можат да се купат директно во винаријата или со директна испорака низ цела Македонија со карго.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vinarija EROS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.