Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија веќе долги години опстојува на пазарот и ние како компанија ви нудиме професионални услуги. Дејноста на нашата компанија е внатрешно уредување на куќи :
-кнауф
-плочки
-ламинат
-варосување
-абриб
-глетовање

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MARBLE DIZAJN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.