Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ШУРБЕ СТИЛ Битола
Кај нас можи да пронајдите се она што го нема кај другите.
Широк асотриман на 
Бои и Лакови
Железарија
Водовод и Одвод
Браварија
Лепаци 
Поликолор
Електрика 
Пластичарија 
и се друго за да вашиот дом изгледа прекрасно.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SHURBE STIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.