Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 47 - Аптека
  • 2% + 1 Рецепт 5%
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

ОписАптека Медеа се наоѓа на одлична местоположба на кејот на Радовиш и располага со голем асортиман на: 
- ОТЦ (OTC) лекови 
- Лекови на листата на ФЗО ( Фонд за здравствено осигурување ) 
- Бебешка храна и пелени 
- Додатоци во исхрана 
- Витамини 
- Козметика 
За совет и прашања нашиот стручен тим ви стои на располагање. 
 (LYONESS CASHBACK CARD не важи за лекови на позитивна листа )

Не можете да ја најдете вашата нарачка од APTEKA MEDEA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.