Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
  • 1% Cashback + 8% Рецепт 5%
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

ОписАптека Медеа се наоѓа на одлична местоположба на кејот на Радовиш и располага со голем асортиман на: 
- ОТЦ (OTC) лекови 
- Лекови на листата на ФЗО ( Фонд за здравствено осигурување ) 
- Бебешка храна и пелени 
- Додатоци во исхрана 
- Витамини 
- Козметика 
За совет и прашања нашиот стручен тим ви стои на располагање. 
 (myWorld CASHBACK CARD не важи за лекови на позитивна листа )

Не можете да ја најдете вашата нарачка од APTEKA MEDEA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.