Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Нашиот тим ќе ве пречека во пријатна и релаксирана атмосвера со професионална услуга на највисоко ниво. Реномирани стоматолози – специјалисти со своето големо искуство ќе ви ја дадат најдобрата стоматолошка услуга и стручен совет за понатамошно оддржување на вешето орално здравје. 


Ординацијата е опремена со најсовремени технолошко-технички апарати и материјали од реномирани и докажани светски компании. За подобрување на квалитетот, нашиот тим активно учествува и ги посетува многубројните домашни и светски стоматолошки конгреси и саеми, за до едукација и следење на современите стоматолошки методи. Нашиот тим прави и консултативно – специјалистички прегледи од сите специјалистички стоматолошки сегменти
 
Услуги: Пломбирање и лекување на заби, протетски изработки, имплантологија, естетска стоматологија.
За услугите од забниот техничар не може да се користи попустот (cashback)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU DENTALIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.