Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Целосна организација и изнајмување комплетна техничка подршка за секаков вид на настани и прослави ..
Звук, Видео, Осветлување, HD Проектори и проекциони платна, бина, рампа/алуминиумски конструкции и секаков вид на конференциска опрема, снимање, фотографирање, пренос во живо ...

Technical & Creative support, organization and implementation of Concerts, Festivals, Conferences, Promotions and Celebrations.
*Let us share our experience and expertise with you and help you to bring your event dreams to life.

Organization of Corporate Events:
- Conferences
- Promotions
- Celebrations
- Concerts
- Festivals

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KLS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.