Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис


Нашата мисија е поставување на нови граници во развојот на информатички и технолошки решенија, преку постојано усовршување и зголемување на асортиманот на услуги и производи со кои ќе им овозможиме и ќе ги унапредиме нашите партнери да постигнат контуниуран раст и развој.

Ние веруваме дека сме присутни на овој свет за да креираме безвременски производи. Ние континуирано сме фокусирани на иновацијата. 

Услуги кои ги нудиме од дигиталниот свет:

 • Развој и дизајн на динамични веб апликации - Web design
 • Развој на информациони системи - Software Development
 • Видео пост-продукција и продукција - Video post-production and production
 • Развој и дизајн на мобилни апликации - Mobile application development
 • Маркетинг на социјални медиуми - Social media marketing
 • Графички дизајн - Graphic design

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DIFFERENT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.