Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Дагро Дооел е земјоделска фирма која се занимава со продажба на големо на разни житни производи , како пченица и јачмен и продажба на бостан (лубеници и дињи) на големо.Повелете!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dargo Dooel?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.