Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Дагро Дооел е земјоделска фирма која се занимава со продажба на големо на разни житни производи , како пченица и јачмен и продажба на бостан (лубеници и дињи) на големо.Повелете!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dargo Dooel?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.