Butik Golden Garden

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Уникатна гардероба за современи дами и џенталмени кои знаат да уживаат во животот. Гардероба со најголем квалитет, чевли, вратоврски, ремени и секаков вид на модни додатоци. Тука ќе пронајдете се што Ви е потребно за Вашите свечени моменти. Локацирани сме во центарот на Велес наспроти Основен Суд.
Be yourself!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butik Golden Garden?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.