Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

ОписНашиот локал се наога на самиот пат помеѓу Кратово спрема Скопје, близу туристичко-археолошкиот комплекс КАМЕНИ КУКЛИ - Куклица. 
Доколку решите да уживате во природните убавини и чистиот воздух ние секогаш сме тука за да ве услужиме со потребните прехранбени производи и пијалоци.
     Ве очекуваме.
ВАЖНО: Lyoness предностите не важат за цигари.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KETENOVKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.