Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Ентузијазмот и носталгијата ја започна приказната за компанијата Еурогрил - Јосифово. Почетокот на компанијата е формирана во Швајцарија, со производство во согласност со сите европски стандарди и норми, како и продажба на производи на западниот европски пазар. По 10 години на искуство и реализација на стратешките цели со цел на добивање на препознатлив бренд во својата област, се шири и почнува да работи на територијата на Македонија во 2006 година. Нејзините производи (скари, чешми, маси, клупи, огради) кои денес се бисер во многу домови и објекти, совршено се вклопуваат во секое опкружување.
ДОЗВОЛЕТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ВАШАТА САТИСФАКЦИЈА!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EUROGRIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.