Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback Deal* Сега 2% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

На самиот излез Велес Север се наоѓа бензинската пумпа Симит Петрол. Нашата бензинска пумпа е препознатлива по тоа што сме ексклузивни застапници за горивата на Shell. Во склоп на самата бензинска пумпа има паркинг и маркет кој работи 24/7.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SIMIT PETROL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.