Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


ЗАРО ПРОМ фирмата е основана во 2007 година и отогаш досега успешно ги задоволува потребите на купувачите.Вршиме продажба на авто делови за сите видови на моторни возила,авто галантерија,акумулатори,моторни масла и најквалитетните адитиви за масла и нафтени деривати исто така вршиме продажба на пневматици и алуминиумски бандажи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZARO PROM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.