Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фидитек ДОО Скопје е единствената компанија на Македонскиот пазар која ви ги нуди сите фискални апарати на едно место. Нашата прва и основна задача е нашите клиенти да бидат задоволни - како резултат на комплетната корисничка грижа обезбедена од страна на нашиот тим на стручни лица. 

Покрај фискалните апарати, кај нас можете да добиете и целосни решенија за опремување на вашите трговски објекти, вклучувајќи ги периферните нефискални уреди, компјутерски, алармни системи, системи за надзор и софтверски решенија за истите. .
Истовремено, со задоволство може да истакнеме и дека сме на прво место во македонскиот пазар по продажба на 100% електрични возила (скутери и велосипеди во повеќе модели.)

Кај нас добивате 2% Cashback и 2.5% Shopping Points за купување во вредност од 6.500 денари. Ве очекуваме. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FIDITEK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.