Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 20:00
  Сабота 09:00 - 15:00
 • Контакт
  тел: +389 44 337 161
 • Интернет / Социјални медиуми
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301161
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Продажба и изработка на оптички помагала, очила за сонце, офталмолошки прегледи и кабинет за ортоптички прегледи и вежби!


Sales and manufacturing of optical devices, sunglasses, ophthalmic examinations and cabinet orthoptical reviews and tutorials!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OPTIKA SVETLOST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.