Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Продажба и изработка на оптички помагала, очила за сонце, офталмолошки прегледи и кабинет за ортоптички прегледи и вежби!


Sales and manufacturing of optical devices, sunglasses, ophthalmic examinations and cabinet orthoptical reviews and tutorials!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OPTIKA SVETLOST?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.