Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Авто-Мобил постои од 1992 година и се занимава со репаратура и продажба на нови амортизери за сите видови возила.Во склоп на Авто-Мобил работат 2 сервиси на две различни локации во Скопје. Едниот сервис се наоѓа до бензинската пумпа на Макпетрол во Бутел 1, а вториот е во кругот на Раде Кончар позади Супер Тинекс во Аеродром.Тестирањето на амортизерите е бесплатно, па така кај нас сте сигурни во исправноста на амортизерите или потребата да се заменат со нови.Нашето искуство е гаранција за вашата сигурност.

За подетални информации проверете ја нашата веб страна:
http://amortizeri.com.mk/

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avto-Mobil?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.