AKTON Komunikacii

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Актон Комуникации во Македонија е основан во Ноември 2005 година, како ќерка компанија на Актон Словенија. Комерцијалното работење започнува во полето на говорните услуги во Македонија во Мај 2006 година. Со услугата за Меѓународен телекомуникациски сообраќај, Актон за релативно кратко време стана синоним за меѓународна говорна комуникација за бизнис корисниците во Македонија.

Растечката продажба на услугата за меѓународна говорна комуникација, набргу го доведе Актон на лидерско место во сегментот на алтернативни телеком оператори во Македонија по број на минути. Подоцна, на бизнис пазарот во Македонија се понудија и продуктите: Интернет бизнис решение, меѓународно дигитално поврзување – AKTON Link Service (ALS), локално поврзување на PDH/SDH и Етернет ниво, колокација, изнајмување на сервери, виртуелни приватни сервери, web и mail хостирање, bulk sms.

Референтна листа:NLB Скопје, Halkbank, Eurostandard банка, Охридска банка, myWorld, Nikob, Schenker, Promedika, Avon, Oriflame, Philip Morris, Рудник Саса, Grawe Осигурување, Seavus,Sport Life, DHL, Kontego

Партнери на фирмата: Македонски Телеком, Вип, Turk Telecom, Cogent, Telecom Slovenia, Multimedia, Microsoft, ITV

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AKTON Komunikacii?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.