Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Студиото се одликува со најсовремена лабораторија за изработка на сите формати на фотографии од секаков дигитален медиум.

Професионалното искуство во фотографијата во период од 22 години и вклучување на високо стручно едуциран персонал во студиото е причината зошто Профото Здравко функционира успешно толку време. 

Студиото нуди услуга и за снимање и преснимување од секаков медиум - сите видови на стари касети и филмови на ДВД. 

Студиото нуди комплетна услуга, и тоа од идеја до реализација.

Нуди услуга и за комерцијална, студиска фотографија.

Нуди услуги за фотографирање, дизајн, припрема и печатење на визит карти, флаери, проспекти, билборди, каталози, монографии, магистерски и докторски дисертации, семинарски и секаков друг вид на книги. 

Ова е најсовременото фотографско студио со најквалитетна опрема и Професионален Персонал. 

Ова е и видео студио со FULL HD камери и BLUE RAY обработка. 

Студиото обезбедува и снимање STEADY CAM. Кранови 8m и со повеќе камери.

Снимање и фотографирање на секакви свечености, настани, емисии и реклами. 

Снимање и фотографирање со Дрон на секакви настани, спотови и реклами. 

Нудиме сосема поинаков и професионален пристап, стил, начин и концепт на снимање и фотографирање на СВАДБИ, ВЕНЧАВКИ, КРШТЕВКИ, РОДЕНДЕНИ И СЕКАКВИ ДРУГИ СВЕЧЕНОСТИ И НАСТАНИ - и тоа со огромно нагласување на уметноста во фотографијата и спотот. 

Вашата фотографија и спот се снимаат само еднаш, и остануваат засекогаш. Секоја наредна фото и видео сесија е подобра и поинаква од претходната.

НОВ БРАН ВО ФОТО И ВИДЕО УМЕТНОСТА. 

THE ART OF WEDDINGS PHOTOGRAPHY

 

ПОСТОЈАНИ АКЦИИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ФОТОГРАФИИ.

СЕКОГАШ НАЈКВАЛИТЕТНА УСЛУГА И НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROFOTO ZDRAVKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.