OPTIKA DJANI ZARO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Уморот на очите и главоболката често можат да бидат спречени со професионален очен преглед и корекција.

Нашата специјализирана оптика “Џани Заро” може да Ви предложи  разни услуги за проверка и подобрување на Вашиот вид. Тимот од оптометристи-оптичари кој работи во нашата оптика е секогаш на Ваше располагање за да Ви помогне во изборот на диоптриски наочари, наочари за сонце, контактни леќи, сервис на рамки, проверка на видот и други услуги.

Главна мисија на оптиката “Џани Заро” е секогаш да биде еден чекор напред во оптичките технологии, услуги и квалитетни продукти. Тимот од дипломирани оптометристи бесплатно ќе Ве прегледа и ќе го одреди точно Вашиот диоптер.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OPTIKA DJANI ZARO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.