Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата компанија се грижи за завршните работи во градежништвото. Имаме највисок квалитет на изработка во малтерај, редење на плочки и хидроизолација.

Нудиме секаква изведба на мермер и молерај. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIS - GRADBA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.