Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани Cashback Card членови, myWorld предностите се регистрираат само за ПРОХРОМСКИ БОЉЕРИ. Ви благодариме на довербата.

Опис

ДИНАМО ХИТ е компанија која е од 1997 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку 200 производи, кој со својот квалитет и иновативност придонесува за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи.

ДИНАМО ХИТ, има за цел да ги задоволува најпребирливите купувачи, и се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите.

ДИНАМО ХИТ, идното работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dinamo Hit?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.