Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Од своето основање во 2008 година, Аптека "Дател Фарма" Ви нуди високо квалитетна и професионална услуга за сите ваши здравствени прашања и проблеми. 
Ви нудиме голем избор на комерцијални лекови, лекови од листата на ФЗОМ, медицинска и естетска козметика, додатоци во исхраната, хербални производи, санитетски материјали и др.
За совет и прашања нашиот стручен тим Ви стои на располагање. 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Datel Farma?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.