SERVIS ALTERNATOR

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Сервисот Алтернатор постои веќе долго време на пазарот во Македонија. Сервисот нуди услуги од секаков вид на електрика за сите видови на автомобили, како и за сите теретни возила и пик ап возила, и камиони. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SERVIS ALTERNATOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.