Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Продажба на кнауф,стиропор, ламинат, плочки, санитариија, бои и лакови, водовод, одвод, штрафовска роба, електрика, ЛЕД осветление Сите видови на стиропорни и алуминиумски лајсни.Лајсни за фасади и слично, рачни алати. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BS Gradba?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.