Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Sam’s Field Super Premium храната e комплетна формула која ги исполнува природните потреби во исхраната на кучињата согласно нивната возраст, големина на раса, животен стил и нивните различни нутритивни барања кои се менуваат во текот на животот.
Sam’s Field Super Premium рецептите се без пченица (без глутен) и обезбедуваат сигурен начин на живот, здрава исхрана, елиминирање на ризикот од нетолеранција на храна или други несакани реакции.
Sam’s Field e Супер Премиум бренд на фабриката Vafo – BRIT Praha со годишно производство на храна од преку 90.000 тони. Постои повеќе од 20 години, има повеќе од 180 вработени и се продава во повеќе од 66 земји во светот.
СИТИ ЗОО ПЛУС ДООЕЛ е увозник и дистрибутер за брендот Sam's Field.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од City ZOO plus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.