Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Ви нудиме голем избор на декоративни садници, грмушки, ползавци, сезонско цвеќе, повеќегодишни цвеќиња. перени, листопадни и зимзелени дрва како за во двор така и за дрвореди.
Вршиме проектирање и комплетно изведување  на дворови. Тука е опфатено и уредување на тревни површини и инсталирање на систем за наводнување.
Исто така нудиме голем избор на саксии и жардињери како и декоративен камен.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PINUS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.