Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 16:00
  Сабота 09:00 - 13:00
 • Контакт
  Контакт телефон
  +389 (0) 70 347 830
  +389 (0) 78 682 070
 • ID на Трговски Партнер
  36301025

Опис

При изработката на алуминиумските прозорци и врати употребуваме профили од програмата на светски познатиот бренд ALUMIL. ПВЦ вратите и прозорците ги изработуваме исклучиво од реномираните производители на профили и тоа за петкоморни од X-TRU PLAST, а за шесткоморни од Salamander brugman 73 и Salamander blue evolution 82.

МЕТАЛКО БЈ во своите врати и прозорци вградува и оков од врвен квалитет. За алуминиумската столарија го користиме оковот на STUBLINA, а за ПВЦ столаријата оковот на GU.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Metalko BJ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.