Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Од 1996 година постоиме
Сите ваши проблеми ги решаваме
Со топол прием ќе ве удостоиме
Лајонес попусти даваме
Автоделови,вулканизер и перална за коли,
Производи за секоја генерација
Продаваме и земјоделска механизација
За вашите возила нудиме гуми од видови разни
Повелете во Цек комерц
Нема да си отидете празни.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CEK-KOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.