Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

TARNES KERAMIKA има најголем избор на модели на плочки во сите дезени и димензии. Плочките се со различни завршни слоеви , мат, сјајни, со текстура.. идеални решенија при вашиот избор.TARNES KERAMIKA е лидер на македонскиот пазар во понуда на квалитетни дизајнирани плочки за вашиот дом како и санитарии од познати светски брендови.
Во нашиот програм ќе најдете производи од фирмите за кои сме ексклузивни и генерални застапници за Македонија:
TAU CERAMIKA
APE – ШПАНИЈА
LAFABBRICA - ИТАЛИЈА
CERAMICALATINA - ШПАНИЈА
ANTICACERAMICA – ИТАЛИЈА
METROPOL CERAMICA
KARABEN...
ТАРНЕС Керамика се занимава со увоз и извоз исклучиво од Шпанија и Италија, и трговија на Големо и Мало од 2001/2002 год. Тарнес Кеамика според горе наведеното располага со производи од типот Керамички Плочки за секаква намена, со соодветен и врвен квалитет, а земено во обзир нашето генерално застапништво нудиме пистапни(фабрички) цени, на големо и мало. А за секој произод гаrнтираме за квалитетот и испораката и сите потребни А-тести. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TAU CERAMICA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.