Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Нат-Комерц 90 постои од 1990 година и се занимава со заштита на виновата лоза, овошните и градинарските насади, Ве снабдува со повеќе врсти на вештачки ѓубрива, бои, лакови, поликолори во разни нијанси, алати и машини од брендот ’’Макита’’ со три години гаранција, брикети, ХТЗ опрема и многу други производи кои Ви се потребни во секојдневниот живот.
Се наоѓаме во центарот на градот на ул.Илинденска.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NAT-KOMERC 90?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.