Diskont MESHE-PROMET Prilep

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 05.1.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card
    B2B

Контакт

ОписДисконт МЕШЕ-ПРОМЕТ Прилеп - Нaјдобриот дисконт за цел град.
 
МЕШЕ-ПРОМЕТ Прилеп донесе нов тренд и поинаков начин на пазарување. Еден од најголемите и најдобрите Дисконти во Прилеп со богат асортиман и единствена и неповторлива понуда на различни прехрамбени и други производи за сите потреби на домаќинството, нудејќи им најквалитетна услуга на своите потрошувачи. 
Ние успеавме да ги согледаме клучните потреби на нашите потрошувачи и успешно да ги реализираме нивните побарувања. Склоп од ефикасност, лојалност и квалитет е одликата на нашето работење, затоа подарете си задоволство при секое Ваше пазарување и почувстувајте ги благодетите кои ние ги нудиме. 
Уживајте и забавувајте се додека пазарувате.
Како дел од лојалната програма.

Истовремено нудиме квалитетна услуга за своите потрошувачи. Желбите и потребите на нашите потрошувачи се на прво место, затоа успешно ги реализираме нивните побарувања.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Diskont MESHE-PROMET Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.