Salon za cvekje PRIMAVERA

Cashback & Shopping Points

 • 2,5% Cashback + 8% 14 - Цвеќар / Цвеќара
 • 3% Cashback + 8% 8-ми март 01.03-01.05
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник 12:00 - 21:00
  Вторник - Сабота 09:00 - 21:30
  Недела 09:00 - 13:00
  17:00 - 21:00
 • Контакт
  тел: +389 2 306 3266
 • ID на Трговски Партнер
  36300947

Опис


-Секој момент од Вашиот живот е посебен...
-Оплеменете ги Вашите моменти со свежина, со бои и мириси, со внимание, со почит и љубов... 

Огромен избор на цвеќе и декоративни цветни аранжмани за секоја прилика и за сите вкусови...
Секогаш за Вас...

Салон за цвеќе ПРИМАВЕРА.
контакт: 02/ 30 63 266

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Salon za cvekje PRIMAVERA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.