Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback + 5% Сервисирање
 • 4,5% Cashback Deal* Сега 4,5% наместо 2% Cashback Валиден од 02.12.2022 до 31.12.2022
 • * Со Cashback Deal, ги користите Вашите Shopping Points за Cashback. За да го сторите тоа, морате да имате доволно Shopping Points во вашиот myWorld пофил, кои ќе бидат искористени кај myWorld за Cashback Deal. Вашите Shopping Points тогаш ќе бидат автоматски минусирани од вашиот myWorld профил.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис

АвтоСервис ТДВ е основан во 2007 година, фирмата се занимава со одржување и поправка на сите видови моторни возила. Лидер во користење на најсовремена индустриска програма и галантерија на лепаци од ХЕНКЕЛ.
 
Индустриско лепење и репарирање на:
 • Ладилници
 • Интеркулери
 • Алуминиумски Блокови
 • Картери
 • Разни видови пластики
 • Фарови, држачи за фарови
 • Ретровизори
 • Резервоари за гориво
 • Акумулатори
 • Куќишта од филтри за воздух
 • Рачки, кваки
 • Пумпи за бензин
 • Класично лепење и репарирање на разни предмети и делови
 • Полнење на акумулатори


Сите АВТО ДЕЛОВИ на едно место:
 • Гуми
 • Моторни масла
 • Дискови и Плочки
 • Филтри
 • Квачила
 • Сет ребраст
 • Амортизери
 • Каросериски делови
 • Акумулатори
 • Радијатори ...🛍 Достава по КАРГО за 1 работен ден низ цела Македонија!

Професионалност, квалитетна услуга и задоволни клиенти на 1во место!
Дојдете и уверете се! 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AvtoServis TDV?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.