Cashback & Shopping Points

 • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 19:00
  08:00 - 19:00
 • Контакт
  Sotka Gorgioski 67
  Tel: 048/550-116
  Mob: 076/353-545
  Skype: matrak98
 • ID на Трговски Партнер
  36300924

Опис


Авто Центар МАТРАК Прилеп

Комплетни делови за сите моторни возила
Моторни масла
Надворешни гуми
Акумулатори  
Филтри; масло, гориво, воздух, полен


Забелешка : Не се поминуваат myWorld предности на веќе даден попуст !

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTO CENTAR MATRAK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.