Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Women’secret е бренд кој нуди долна облека, пижами, костими за капење и модни додатоци за современата жена. Брендот создава нови идеи за да го направи животот едноставен и забавен, некогаш провоцирајќи емоции, а друг пат нудејќи конкретни солуции. Women’secret е бренд создаден од и за жени.

Глобалната агенда на брендот е да се комбинира престижот, женственоста и модата со одлични цени. Women’secret е дел од Групацијата Кортефил, петта најголема групација за производство и трговија со текстил во Европа. Брендот е создаден во 1993 година, а првата продавница е отворена во Мадрид, Шпанија. Главната цел на брендот била да стане лидер во креативноста, ефикасноста и да го понуди она што им е потребно на жените во категоријата на долна облека. Успехот на компанијата е незапирлив од 2001 година кога WS почнува интернационална експанзија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.