Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Моден бренд кој има цел да направи разлика во животот на потрошувачите. Timberland произведува обувки и облека за сите категории на потрошувачи, но обувките се главниот фокус.

Timberland работи со висока технологија за да обезбеди квалитетни производи, кои се удобни да се носат преку целиот ден и се во добра форма во текот на целата година. Истовремено општествената одговорност кон животната средина е главниот принцип според кој фукнционира оваа компанија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.