Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Овој шпански бренд е наменет за модерни и урбани мажи и жени со космополитски дух, но со европски сензибилитет кој се карактеризира со лежерност, опуштеност и активност.

Springfield е посветен на модерен дизајн, удобност и квалитетни материјали, но достапни цени. Овој познат моден бренд е создаден за да во потполност ги задоволи и најпребирливите машки вкусови. По успехот на машката линија која беше промовирана во 1988 година, во 2006-та беше лансирана и женска линија.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.